Share

Zeii fotbalului, Pele și Maradona, au jucat fotbal împreună la Paris

Hublot, casa de orologerie de lux și totodată sponsor al lui EURO 2016, a lansat cu ocazia evenimentului din Franța ceasul Big Bang Unico Retrograde, un cronograf care costă 20.000 de euro. Elvețienii au dat lovitura, invitându-i pe Pele și Maradona la o partidă de fotbal

Pele și Maradona au făcut parte din generații diferite, așa că nu vom ști niciodată care dintre cei doi a fost și rămâne, deși Leo Messi vine tare din urmă, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. Hublot, brandul de lux de orologerie fiind sponsorul Campionatului European din Franța, a reușit să aducă la Paris cele două mari legende ale fotbalului.

În grădinile Palatului Regal, la câțiva metri de Muzeul Luvru, două echipe, fiecare cu formația lui, au pus-o de un meci, unul de prietenie, iar rezultatul a fost, normal, la fel de amical, 8-8. A arbitrat britanicul Howard Webb un joc care a durat doar 30 de minute. O decizie de bun simț pentru că e greu să-l mai pui pe El Pibe de oro să alerge cu burtica lui, iar Edson Arantes do Nascimento a ajuns la o vârstă venerabilă, 76 de ani!

Big Bang Unico Retrograde
Big Bang Unico Retrograde

Dacă Maradona și-a adus foști jucători din Europa în echipă – italienii Peruzzi și Materazzi, olandezul Seedorf și francezul Trezeguet, Pele a mers mai mult pe mâna sud-americanilor, brazilienii Dida, Bebeto, argentinianul Crespo, echipa fiind completată de britanicul Ferdinand și spaniolul Hierro.

Big Bang Unico Retrograde este un ceas de tip cronograf care masoară durata meciurilor, dar și perioadele de prelungire ale meciurilor dictate de arbitri. Pentru Franța, în calitate de țară organizatoare, a primit un favor din partea Hublot, o ediție limitată la 100 de exemplare, curelele ceasurilor fiind toate în roșu, alb și albastru, tricolorul Franței (curea albastră, iar cusăturile sunt albe și roșii).

Big Bang Unico Retrograde are o carcasă din titanium, cadranul este înconjurat de un ornament din ceramică neagră satinată, iar cureaua este din piele de crocodil. Este un ceas automatic, cu diametrul de 45 mm.

Prețul unui ceas Big Bag Unico Retrograde este de 20.000 de euro. 

Leave a Comment