Share
Wizz Air a operat astăzi primul zbor București – Tenerife

Wizz Air a operat astăzi primul zbor București – Tenerife

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est va opera un zbor săptămânal, în zilele de miercuri până pe 7 decembrie inclusiv, iar apoi duminica începând cu ziua de 18 decembrie. Biletele pot fi rezervate pe platforma online a celor de la Wizz Air. Prețurile pleacă de la 229 de lei

Prima cursă Wizz Air către Tenerife a fost programată în această dimineață și a fost efectuată cu o aeronavă Airbus A320, având la bord 150 de pasageri. De altfel, toate zborurile către cea mai mare insulă din Canare se operează doar cu avioane Airbus, A320 (180 de locuri) și Airbus A321 (230 de locuri), ultimele fiind aeronave noi-nouțe.

Tenerife este o destinație preferată și pentru cetățenii români care aleg insula de la Oceanul Atlantic pentru că este o stațiune de distracție, indiferent de anotimp. Ești aproape de costa de nord-vest a Africii și, dincolo de plajele din Tenerife, poți practica și turism montan, iar pe vârful El Teide, aflat la 3.718 metri altitudine, poți schia.

“Astăzi am inaugurat cea mai nou rută exotică din București. Tenerife este o destinatie populară de vacanță pe plajă pe tot parcursul anului și poate oferi experiențe memorabile atât pentru familii, cât și pentru cei care preferă să călătorească individual. Cei aflați în căutarea unei vacanțe se vor putea bucura de soare și, totodată, pot profita de oportunitățile de cățărare oferite de vulcanul de pe insula sau pot schia”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

Cifrele WIZZ AIR în România

  • 2007 este anul primului zbor Wizz Air în România
  • 122 de rute spre 18 țări operează Wizz Air în România
  • 10 aeroporturi din țară găzduiesc cursele companiei
  • 20 de aeronave va forma flota Wizz Air în România până la finalul lui 2016
  • 4 aeronave Airbus A321 (230 locuri) Wizz Air zboară din și spre România
  • 30 de noi rute care leagă România de restul Europei, inclusiv ruta internă între București și Cluj-Napoca, au fost inaugurate în 2016
  • 5,3 milioane de pasageri din și spre România s-au înregistrat în perioada 31 octombrie 2015 – 31 octombrie 2016

Leave a Comment