Share

Viitoare mămici, vedete pe stadionul “Dacia Arena”

20 de gravide din orașul italian Udine, oraș din nord-estul Italiei, au fost invitate la meciul Udinese – Napoli din Serie A. Cu această ocazie s-a lansat “Dacia Family Project” care încurajează ca tinerele familii care așteaptă un copil să vină în continuare la meciurile echipei favorite. Pentru acestea a fost creat un sector de tribună special, protejat de o plasă

Douăzeci de femei însărcinate au fost vedetele meciului Udinese – Napoli din campionatul Italiei, care s-a disputat pe “Dacia Arena” weekend-ul trecut. Chiar dacă pe stadionul din regiunea Friuli Venezia Giullia din nord-estul Italiei urmau să evolueze Antonio Di Natale și Cyril Thereau pentru echipa favorită, în timp ce la napoletani nu lipseau marile vedete, argentinianul Gonzalo Higuain și slovacul Marek Hamsik, în centrul atenției au fost 20 de viitoare mămici, prezentate spectatorilor, alături de jucătorii celor două formații, înainte de începutul jocului.

“Dacia Family Project” s-a născut în urma parteneriatului dintre echipa de fotbal locală și reprezentanța mărcii Dacia din Udine. Cum marca românească se adresează în special familiilor tinere, cei de la Udinese au avut o idee cu adevărat originală, cu siguranță unică în lume. Au creat un sector special în tribună, dedicat special cuplurilor care așteaptă un copil, creându-le cele mai bune condiții, astfel ca femeile gravide să fie și pe parcursul partidei în siguranță. Pentru acestea a fost montată o plasă de protecție. 

Facilitățile nu se vor opri aici, cei de la Udinese anunțând că se vor amenja toalete echipate special pentru bebeluși, unde se pot schimba pamperșii, iar la restaurantul stadionului, mămicile vor putea încălzi biberonul. Pentru copiii mai mari se vor crea meniuri speciale. De asemenea, se vor crea locuri de parcare rezervate pentru acestea, va exista un serviciu de babysitting și se va construi și un loc de joacă.

“Dacia Family Project” a înregistrat deja un succes, peste 300 de cupluri fiind înregistrate până acum.

Parteneriatul dintre Dacia și Udinese Calcio a debutat în 2009. “Dacia Arena”are o capacitate de 25.000 de locuri, iar primul meci jucat pe stadionul botezat astfel a avut loc în ianuarie, anul acesta, cu ocazia partidei de campionat Udinese – Juventus.

Leave a Comment