Share

Ultimele noutăți, Samsung Galaxy Tab S3 și Galaxy Book

Samsung prezenta în urmă cu exact un an de zile la Mobile World Congress de la Barcelona, regalul tehnologiei și al mobilității, noile smartphone-uri S7 și S7 Edge. La ediția din acest an din Catalunia, coreenii au venit cu tabletele Galaxy Tab S3 și Samsung Galaxy Book, care se poate schimba în notebook.

Samsung Galaxy Tab S3 și Galaxy Book, “două tablete cu design elegant și tehnologie avansată care asigură o experiență mobilă de cea mai bună calitate”. Așa le-au descris cei care le-au realizat! Galaxy Tab S3 aduce experiențe îmbunătățite în timpul jocurilor video și vizionărilor, iar Galaxy Book se adresează celor care caută o tabletă cu putere de calcul ridicată atât la birou cât și acasă.

Cât de mari sunt cele două tablete? Galaxy Tab S3 oferă un ecran Super AMOLED de 9,7 inci, iar Galaxy Book vine cu ecrant TFT LCD de 10,6 inci sau ecran Super AMOLED de 12 inci. Conținutul video este ajutat de HDR (High Dynamic Range) pentru Galaxy Tab S3 și pentru Galaxy Book, doar în versiunea de 12 inci.

La capitolul cameră foto, cele două tablete stau bine pentru că au parte de tehnologia Galaxy. Camera principală este de 13 megapixeli cu autofocus, dar mai există și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru fotografii de calitate. Bateriile, cu posibilitate de încărcare rapidă, rezistă până la 12 ore de redare de conținut video în cazul Galaxy Tab S3 și 10,5 ore de redare video pentru Samsung Book (de 12 inci). Pentru cele două tablete se poate atașa tastatura Pogo, fără a avea nevoie de încărcare separată.

Samsung Galaxy Tab S3 oferă o vizionare aproape de cea cinematografică prin redarea conținutului la rezoluție 4K pe ecranul Super AMOLED. Este prima tabletă cu difuzoare AKG by HARMAN. Cu ajutorul conținutului oferit de parteneri precum Amazon, utilizatorii se vor bucura de filme originale HDR. Optimizată pentru jocurile video, Galaxy Tab S3 dispune de tehnologia Vulkan API pentru grafică superioară și Game Launcher pentru o interfață optimizată și o experiență personalizată sau posibilitatea de folosi moduri de joc care să permită un gameplay neîntrerupt.

Samsung Galaxy Book este disponibilă în două versiuni: 10,6 inci și 12 inci, Noua tabletă este ușoară, iar datorită design-ului versatil poate fi transformată ușor într-un notebook. Galaxy Book vine cu sistem de operare Windows 10. Samsung Galaxy Book de 12 inci este echipată cu un procesor Intel® Core™ i5 din generația a 7-a, Dual Core de 3,1 GHz, iar modelul de 10,6 inci dispune de un procesor Dual Core de 2,6 GHz Intel® Core™ m3.

  • Samsung Flow ușurează lucrul atunci când ești în mișcare. Pentru o conectare în siguranță, Samsung Flow utilizează verificarea biometrică și poate conecta două dispozitive mobile pentru transfer de fișiere. De asemenea, acesta sincronizează notificările, astfel încât utilizatorii să nu rateze niciun mesaj important fie că utilizează smartphone-ul sau tableta.
  • S Pen are un design nou și un vârf cu dimensiuni mai reduse, 0,7 mm, și o sensibilitate ridicată la presiune. S Pen-ul dispune de asemenea de funcții utile precum Screen Off Memo pentru notițe rapide, PDF Annotation pentru editare simplă și instrumente avansate de desen.

Leave a Comment