Share
A treia ediţie Burgerfest a început astăzi la Verde Stop

A treia ediţie Burgerfest a început astăzi la Verde Stop

Cea de a treia ediţie a Burgerfest începe vineri şi se va desfăşura până pe 21 mai, la Verde Stop, în Bucureşti, ocazie cu care vor urca pe scenă Viţa de Vie, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus şi ZOB, pe tot parcursul festivalului muzica de ambianţă urmând să fie asigurată de trei DJ.

Potrivit organizatorilor Burgerfest, în prima zi a festivalului trupa Grimus va urca pe scenă, de la ora 20:45, iar pe 20 mai vor putea fi ascultaţi cei de la ROA, de la ora 19:45, şi Viţa de Vie, de la ora 21:00. Ultima zi a festivalului va fi rezervată trupelor ZOB, care va concerta de la ora 19:45, şi Robin and the Backstabbers, ora 21:00.

Pentru al treilea an consecutiv, Burgerfest va premia “Cel mai bun burger”, în cadrul unei competiţii la care sunt invitate să participe toate restaurantele din festival. De asemenea, o întrecere se va organiza şi la nivelul amatorilor, unde vor concura 20 de bucătari ocazionali, pasionaţi de burgeri, care au convingerea că pot crea un preparat în egală măsură gustos şi inspirat.

Întrecerile vor fi jurizate de bucătari consacraţi, personalităţi ale domeniului culinar autohton şi cu experienţă în concursuri de acest gen. Printre ei se găsesc bucătari care au gătit în restaurante distinse cu stele Michelin sau care şi-au arătat măiestria în alcătuirea şi pregătirea meniului Familiei Regale a României, informează organizatorii.

Juriul care va decide „Cel mai bun burger” îi are în componenţă pe Florin Scripcă (Chef Foa de la MasterChef), Oana Titică şi Giovanni Piselli.

Concursul profesioniştilor se va desfăşura în ultima zi a festivalului, între orele 12:30 şi 18:30.

Pentru concursul rezervat amatorilor, juriul va fi format din alte personalităţi din domeniul culinar, alături de un reprezentant al restaurantelor prezente în competiţia dedicată profesioniştilor – Claudia Neculae (finalistă a concursului MasterChef), Alex Cîrţu (fost profesor de engleză la British School of Bucharest, fost participant la MasterChef).

Concursul rezervat amatorilor va avea loc în a doua zi a festivalului, între orele 12:30 şi 19:00.

Accesul se face pe bază de bilet, preţurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Leave a Comment