Share

Televizoarele premium Samsung QLED s-au lansat în România

Q Style, Q Smart și Q Picture, cele trei puncte cheie ale tehnologiei QLED care poziționează televizoarele Samsung la un nivel superior. Standard ridicat al imaginii, design perfect integrat ambiental şi o conectivitate extinsă.

Lansarea gamei TV 2017 Samsung QLED arată nivelul ridicat la care au ajuns coreenii, lideri pe piața televizoarelor convenționale. Datorită design-ului 360, a funcţiilor smart și a calităţiie superioare a imaginii, televizoarele QLED setează un nou standard de look și performanță în acest segment. Q Style, Q Smart și Q Picture sunt cele trei repere pe care asiaticii le-au impus pentru QLED.

Q Picture

La un televizor convențional, intensitatea culorilor scade pe măsură ce nivelul de luminozitate crește. Datorită noii tehnologii implementate, QLED poate reda 100% volumul de culori, simultan cu o luminozitate de până la 2,000 niți –  o premieră în industria televizoarelor. Samsung spune că televizorul QLED redă niveluri de negru profunde și un contrast accentuat. Indiferent de câtă lumină ambientală – directă sau indirectă, naturală sau artificială – este în cameră, sau de poziția și unghiul privitorului față de ecranul Samsung QLED, experiența de vizionare este la fel de bună.

Q Smart

Navigarea este mult mai simplă. Cu ajutorul noii aplicații Smart View, conectarea între un dispozitiv mobil și televizor este mult mai rapidă. Multitasking-ul se simplifică și poți trece cu ușurință de la un film pe TV, la o sesiune de gaming sau să vezi pe televizor fotografiile realizate cu smartphone-ul telefonul tău. Utilizarea unui QLED TV se face cu ajutorul lui Samsung One Remote, care poate controla dispozitivele conectate la televizor și integrează comenzile vocale pentru căutări sau navigare prin funcțiile Smart TV-ului.

Q Style

QLED se poate instala fie pe perete prin noul sistem inovator No Gap – care elimină spațiul dintre televizor și perete și permite reglarea în 3 planuri, fie utilizând suportul tip șevalet Studio, fie utilizând suportul Gravity – care oferă o multitudine de poziţii de vizionare. Conexiunea între Samsung QLED TV şi orice alt dispozitiv – STB, consola, sistem audio / video – se realizează acum printr-un cablu optic unic, Invisible Connection, iar datorită acestuia dispar firele inestetice.

Leave a Comment