Share
Starbucks aduce vara mai aproape cu noile băuturi reci

Starbucks aduce vara mai aproape cu noile băuturi reci

Cold Brew și Cold Brew Vanilla Sweet Cream, Black Mocha & White Mocha Frappuccino sunt câteva dintre propunerile celor de la Starbucks.

Cafeaua Cold Brew este obținută de barista Starbucks prin infuzare lentă în apă rece timp de 20 de ore, perioadă pentru a crea o băutură bogată și catifelată.  Există și varianta Cold Brew Vanilla Sweet Cream, o combinație cu frișcă cremoasă de vanilie.

Black Mocha & White Mocha Frappuccino sunt noile sortimente de băuturi reci. Au un gust cremos, bogat, în negru sau alb, în funcție de preferințe, cu multă frișcă. Sunt băuturile ideale pentru sezonul de vară atunci când ai nevoie de un boost răcoritor.

Noile produse dulci de la Starbucks

Fluffins propune două variante: cu fructe de pădure și scorțișoară și mere. Compoziția? Aluat moale, cu o crustă fină și o umplutură formată din șase tipuri diferite de fructe de pădure sau măr și caramel. Prepararea? Aluatul este așezat manual în forme de copt pentru a obține rulouri unice și delicioase.

Tort răcoritor în trei straturi

Tortul răcoritor are trei straturi, piersică, fructe de pădure și ciocolată albă, și este realizat din aluat pufos și umplut cu o cremă din fructe. Ediția limitată va intra în toate cafenelele până la începutul lunii iunie.

Cafeaua din Peru

Cafeaua Starbucks Peru este o cafea complexă, cu aciditate redusă și aromă de migdale. Vine din America de Sud, de pe plantațiile din munții Anzi, și are o legătură specială cu soarele, ploaia și solul bogat din zonă. De la espresso-ul pregătit de baristas Starbucks în cafenea, la băutura preparată acasă, gustul cafelei Peru este inconfundabil. Așa o fi! Merită încercată!

Starbucks, unul dintre cele mai importante brand-uri de cafea din lume, este de 10 ani pe piaţa din România. În aprilie 2007, s-a inaugurat prima cafenea din Europa Centrală şi de Est în Plaza România. După un deceniu, Starbucks are în acest moment în România 29 de cafenele: șaisprezece în București, trei în Timișoara, două în Iași, Cluj, Constanța și Craiova și câte una în Brașov și Ploiești.

Leave a Comment