Share

Samsung Gear S2 by de Grisogono, un smartwatch elegant

Samsung și de Grisogono, branduri puternice și determinante în segmentele lor, au încheiat un parteneriat pentru realizarea unei ediții limitate a modelului Samsung Gear S2 by de Grisogono.

Asocierea producătorului coreean cu renumita casă de bijuterii și ceasuri de lux elvețiană a dus la crearea unui smartwatch Samsung Gear S2 by de Grisogono, în care s-au contopit tehnologia inovatoare Samsung cu materialele (pietre prețioase și aur) cu care au contribuit cei de la de Grisogono. Bineînțeles, designul, unul elegant, a fost foarte important, motiv pentru care s-a hotărât ca acesta să fie atemporal.

Smartwatch-ul s-a transformat într-o piesă distinsă și modernă datorită inserțiile de aur roz și a celor peste 100 de diamante negre și albe. Brățara galuchat, sub semnătura de Grisogono, conferă ceasului un aspect deosebit. Fiind un smartwatch, nu au dispărut însă aplicațiile și funcțiile de bază, inclusiv notificările sau alte informații, totul desfășurându-se pe un cadran rotativ auriu cu diamante.

Casă de bijuterii elvețiană de bijuterii și ceasuri de lux are o istorie relativ scurtă, fiind fondată în 1993 de către Fawaz Gruosi, libanezul cu mamă italiancă, cu încă doi asociați. Doi ani mai tîrziu, Gruosi devine singurul proprietar.  Modelele consacrate ale celor de la de Grisogono? Piese grele: Meccanico, Otturatore și Occhio. Dedicându-se perfecțiunii, inovației și imaginației, de Grisogono, cu Gruosi la comandă, a reușit în cei 21 de ani de activitate să ofere un stil unic, exprimat în toate colecțiile sale din industria ceasurilor și a bijuteriilor. Stilul designerului îmbină măiestria și eleganța, integrând viziunea sa în toate obiectele create.

Este un smartwatch la fel de unic precum utilizatorul său, păstrând funcționalitatea și experiența intuitivă de folosire, au declarat șefii lui Samsung și cei de la de Grisogono.

Samsung Gear S2 by de Grisogono a debutat la ediția din acest an Baselworld 2016, care a avut loc în această lună. Ediția limitată a smartwatch-ului va fi disponibilă începând din această vară la partenerii celor de la Samsung și de Grisogono.

Leave a Comment