Share

Samsung AddWash, mașina de spălat cu două uși pentru uituci

Mașina de spălat cu două uși Samsung AddWash vine în ajutorul celor care, mulțumiți că au introdus în cuvă toate rufele murdare, constată apoi că nu e chiar așa. Ușa suplimentară, care poate fi deschisă în orice moment al ciclului de spălare, permite adăugarea altor articole de îmbrăcăminte.

Coreeni s-au gîndit la toate atunci când au lansat pe piață mașina de spălat Samsung AddWash WW8500 care oferă acea ușă suplimentară ce poate fi deschisă chiar și după începerea ciclului de spălare, fără ca apa să se scurgă în exterior. În afara faptului că rezolvi și problema hainelor uitate, poți adăuga și o cantitate extra de detergent sau balsam. Pentru această operație, trebuie accesat butonul de „Pauză”, după care poți deschide ușa secundară Add Door. Aceasta devine utilizabilă doar în momentul în care tamburul s-a oprit complet din rotație, iar temperatura din interiorul mașinii este mai mică de 50°C, pentru a preveni accidentele casnice. Mașina de spălat dispune și de funcții de siguranță, cum ar fi blocarea ușii, pentru a-i împiedica pe cei mici să o deschidă accidental.

Controlată după propriul smartphone

Pentru că Samsung AddWash este o mașină inteligentă, ea poate fi controlată și de pe propriul smartphone, funcțiile smart fiind compatibile pe ambele sistemele de operare, Android și iOS. Astfel, utilizatorii pot stabili începerea unui nou ciclu de spălare chiar dacă nu sunt acasă și îl pot monitoriza de la distanță. În plus, mașina de spălat trimite diverse notificări pe smartphone-uri înainte de începerea unei noi etape din ciclul de spălare (clătire, stoarcere), în cazul în care proprietarul dorește să adauge, spre sfârșit, haine din țesături delicate.

Samsung AddWash
Mașina de spălat Samsung AddWash

Ce mai știe să facă Samsund AddWash

Mașina oferă mai multă performanță în timpul spălării datorită tehnologiilor inovatoare Samsung. Tehnologia Eco Bubble face posibilă o curățare puternică, chiar și la temperaturi scăzute. Detergentul se transformă în spumă, astfel încât pătrunde rapid prin material și elimină cu ușurință murdăria, protejând în același timp țesăturile.

Noua mașină de spălat Samsung poate termina un ciclu de spălare (cu o încărcare de maximum 5 kg) în mai puțin de o oră, datorită funcției Super Speed. În plus, acestă funcție utilizează Speed Spray pentru a clăti mai eficient hainele și accelerează ciclul de rotire pentru a termina programul mai rapid.

Printr-o singură atingere de buton, tehnologia Bubble Soak înlătură o varietate de pete dificile. Hainele sunt înmuiate 30 de minute în spumă, astfel că petele sunt înlăturate în mod eficient. În plus, mașina de spălat AddWash vine cu un motor cu digital inverter care oferă eficiență energetică, un nivel scăzut al zgomotului și al vibrațiilor în timpul spălării..

Samsung AddWash este disponibilă în două culori, alb și inox, cu capacitate de spălare între 7 și 12kg și are o garanție de 10 ani.

Leave a Comment