Share
Programul Rabla pentru ochelari!

Programul Rabla pentru ochelari!

Uite că există Programul Rabla nu numai la mașini! Lensa.ro a lansat platforma pentru ochelarii de vedere. Este pentru prima oară când cei care au probleme cu vederea au posibilitatea să-și înnoiască ochelarii. 

Programul Rabla pentru ochelari prin Lensa.ro a demarat deja de la mijlocul acestei luni, iar clienții din România pot opta pentru o pereche de ochelari noi până pe data de 11 iulie 2017.

Cum se procedează

Clienții care vor preda sau vor trimite la showroom-ul Lensa.ro din București orice pereche veche de ochelari, vor primi 100 de lei în schimbul acesteia. Nu intri în posesia banilor, suma de 100 de lei reprezentând forma de reducere la achiziția unei noi perechi de ochelari cu lentile PC Blue Protect. O singură reducere se va putea aplica pentru o nouă pereche de ochelari, folosind Programul Rabla pentru ochelari.

“Ochelarii de vedere și chiar și de soare sunt accesorii care încă se află la sfârșitul listei de priorități pentru consumatorii din România. Dacă observăm o diversificare a preferințelor în ceea ce privește accesoriile de fashion sau articole sportive, nu putem spune același lucru și pentru zona de optică. Ca un exemplu, clienții folosesc acum încălțăminte specializată pentru sport, anumiți pantofi pentru serviciu și cu totul alții pentru relaxare, dar au de cele mai multe ori o singură pereche de ochelari”, a declarat Florin Niță, Business Development Manager la Lensa.ro.

Despre Lensa.ro

Lensa.ro este cel mai mare site de optică din România, dar și primul magazin online din țară autorizat pentru marca Ray-Ban, comercializând de asemenea multe alte mărci de renume, cum ar fi: Vogue, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Polaroid, Silhouette, Police, Guess.

Leave a Comment