Share
Primul hotel de șase stele purtând marca Lagerfeld se deschide în 2018 la Macao

Primul hotel de șase stele purtând marca Lagerfeld se deschide în 2018 la Macao

Karl Lagerfeld, directorul artistic al Chanel, a anunţat lansarea propriei sale mărci de hoteluri, odată cu deschiderea, în 2018, a unui prim hotel de şase stele la Macao.

Celebrul creator de modă german, care colaborează deja cu palatul parizian Le Crillon sau cu hotelul Métropole din Monaco, „are plăcerea să anunţe extinderea activităţilor sale, prin crearea unei brand hotelier internaţional care îi poartă numele”, au anunțat reprezentanții Lagerfeld. În urma acestui anunţ, Lagerfeld calcă pe urmele altor designeri vestimentari, ca Armani sau Versace, cu hoteluri care le poartă numele.

Potrivit Pier Paolo Righi, preşedinte şi CEO al grupului lui Karl Lagerfeld, hotelul, aflat deocamdată în stadiul de proiect, este programat să se deschidă în 2018 la Macao – o fostă colonie portugheză trecută în 1999 sub dominaţie chineză. La solicitarea AFP, grupul a explicat că acest proiect hotelier „a apărut în 2014, în urma unei propuneri primite din partea societăţii de jocuri de noroc din Macao”.

Viitorul hotel de lux va fi integrat în Lisboa Palace Complex, o zonă finanţată şi gestionată de către compania de jocuri de noroc din Macao, care va include mai multe cazinouri, restaurante, atracţii şi alte hoteluri, într-un complex de 2.000 de camere, inclusiv un palat Versace. Lansarea acestui brand hotelier constituie o premieră pentru Karl Lagerfeld, care a colaborat până acum cu mai multe mărci, fără a-şi pune numele pe frontispiciu.

Karl Otto Lagerfeld s-a născut la Hamburg acum 83 de ani. Când a împlinit 4 ani, i-a cerut mamei sale drept cadou un valet personal. Niciodată nu s-a ferit să analizeze la sânge și fără perdea personalitățile publice. N-au scăpat de comentariile sale brutale Adele, Pippa Middleton sau Michelle Obama. Despre Heidi Klum a spus că n-a auzit de ea pentru că “nu este cunoscută în Franța!!!”

lisboa-macau

Leave a Comment