Share

Număr record de precomenzi pentru Samsung S7 și S7 edge

Cei de la Samsung pare că au dat lovitura pe piața din Europa cu cele două smartphone-uri premium, S7 și S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, cel cu marginile curbate, au fost așteptate cu maxim interes pe piața europeană, dat fiind faptul că asiaticii au comunicat deja că s-a înregistrat cel mai mare număr de precomenzi din istoria dispozitivelor Galaxy de până acum.

Perioada de precomenzi  a început pe 21 februarie, imediat după lansarea mondială a celor a smartphone-uri premium, și s-a încheiat pe 10 martie. Cifrele arată că în Europa au fost cu cel puțin 2,5 ori mai mari decât cele înregistrate pentru orice alt dispozitiv din familia Galaxy. Recordul s-a realizat în Marea Britanie, unde Carphone Warehouse, cel mai mare retailer din Marea Britanie, a raportat o creștere cu 200% în primele două zile de precomandă comparativ cu cele înregistrate pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 edge la momentul lansării acestora.

„În România, numărul de precomenzi pentru noile smartphone-uri a fost în linie cu tendința europeană și ne-a depășit așteptările. Ca ordin de mărime, vorbim de câteva mii de unități,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Mobile Division Samsung Electronics România.

Galaxy S7 edge pare să fi câștigat lupta cu Galaxy S7, cererea pentru acest model reprezentând 61% din totalul precomenzilor înregistrate până acum în Europa. Utilizatorii care au făcut precomandă în magazinele Samsung și la anumiți operatori și parteneri vor primi un dispozitiv Gear VR, o pereche de ochelari pentru realitatea virtuală, alături de noul lor smartphone.

Noile smartphone-uri Galaxy S7 și Galaxy S7 edge sunt disponibile în magazinele din Europa începând de astăzi, 11 martie.

Leave a Comment