Share
Noutatea de la Skol! Berea blondă nepasteurizată!

Noutatea de la Skol! Berea blondă nepasteurizată!

Berea nepasteurizată este produsă după o rețetă proprie, fără tratare termică și are un termen de prospețime de 12 săptămâni.

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat noul Skol nepasteurizat, o bere blondă, cu un gust proaspăt, având la bază un hamei aromatic. Volumul de alcool este de 5% și este oferită în două versiuni de ambalare: la doză și la sticlă, ambele de 0,5 litri.

“Suntem încântați să lansăm pe piață Skol Nepasteurizat, un produs cu care ne-am propus să readucem prospețimea berii produse în România. Noua investiție continuă tradiția noastră de a inova pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și preferințelor consumatorilor români”, a declarat Shachar Shaine, președintele URBB. 

URBB a declarat că a investit 1,2 milioane euro în modernizarea liniei de producție a fabricii din orașul Pantelimon, județul Ilfov, fapt ce a permis posibilitatea producerii berii Skol nepasteurizată. Noutatea o reprezintă instalația de microfiltrare a berii, care înlocuiește procedeul de pasteurizare, asigurând prospețimea berii timp de 12 săptămâni.

Sistemul de microfiltrare, care se întinde pe două etape, asigură reținerea eventualelor microorganisme din bere prin prefiltre (cu cartușe de 0,65 μm– care rețin celulele de drojdie și particule grosiere) și filtre sterilizante (cu cartușe de 0,45 μm – care pot îndepărta peste 1 milion de bacterii pe cm2 de membrană filtrantă) și constituie o alternativa modernă la procesul de pasteurizare a berii. Avantajul este faptul că aroma și prospețimea berii se mențin, fără a mai fi nevoie de un tratament termic.

Între 50.000 unități/oră și 100.000 unități/oră reprezintă capacitatea noii linii de îmbuteliere a berii Skol nepasteurizată.

Portofoliul URBB

Portofoliul include atât mărci premium, dar și mărci superpremium internaționale: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg Shot, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, Skol, Skol Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti.

Leave a Comment