Share
Noul Suzuki SX4 va fi timp de două zile taxi în 8 orașe ale României

Noul Suzuki SX4 va fi timp de două zile taxi în 8 orașe ale României

Pe 13 și 14 octombrie, clienții care comandă un taxi prin aplicația Clever Taxi se pot bucura până ajung la destinație cu mașina japoneză, tocmai ce a fost lansată acum nici două săptămâni

Suzuki SX4 tocmai ce a fost prezentat într-o versiune restilizată cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Parteneriatul dintre compania de taximetrie și Suzuki România se va întinde pe durata a două zile, 13-14 octombrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00, și este valabil pentru 8 orașe:  București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Ploiești.

Ce vor descoperi clienții Clever Taxi? Un Suzuki SX4 facelift, în fapt versiunea restilizată a crossover-ului S-Cross. Partea frontală are însă un nou design, grila radiatorului și farurile conturând un look mai elegant. Un aspect impunător este dat de dimensiunile generoase ale roților, cu noile sale jante din aliaj.

La interior, se oferă un nivel superior calitativ (materialele folosite). În echiparea Standard, SX4 oferă funcția Stop & Start, iar confortul a fost și el îmbunătățit.

Toate informațiile despre Suzuki SX4 sunt disponibile și în meniul special al aplicației Clever Taxi.

“Suzuki SX4 seteză noi standarde în segmentul său și sunt sigur că toți clienții care vor avea ocazia să călătorească la bordul noului model vor avea o surpriză plăcută când vor descoperi toate calitățile mașinii. Cu un design exterior care iese imediat în evidență, un interior care crează o atmosferă relaxantă și motorizări performante, SX4 are calitățile ideale pentru o mașină de oraș, dar oferă și un plus de aventură pentru ieșirile din weekend. Sunt sigur că toți cei care vor avea ocazia să călătorească cu noul SX4 vor continua ziua mult mai încărcați de energie”, a declarat Alin Radu, director general Suzuki România.

Aplicația Clever Taxi poate fi descărcată de pe linkul  http://www.clevertaxi.com/app și este funcțională pe ambele platforme: iOS și Android.

suzuki-sx4_interior

Leave a Comment