Share

Nordic Grill, steakhouse-ul nordicilor

Milano, metropola Lombardiei, are chiar în inima orașului un restaurant steakhouse tipic pentru țările nordice. O întâlnire între bucătărie și designl, locul ideal pentru a te simți relaxat și confortabil. Șemineu, un colț pentru a asculta muzică și un pic de relaxare pe canapea. Ca acasă!

Nordic Grill, un restaurant aflat în inima orașului Milano, pe Via De Amicis 34, un loc unic, unde bucătăria și designul se leagă creând un mediu cald și elegant. Un Steakhouse tipic din țările nordice, unde se pot gusta cele mai fine cărnuri, crescute în țările reci, conform metodelor străvechi și cu respectarea deplină a autenticității produsului.

Nordic Grill selectează crescătorii de animale și agricultorii. Sigur, patronii nu puteau să nu includă în meniu cele mai fine cărnuri și cu prețuri pe măsură, bineînțeles: Steak-ul de vită Aberdeen Angus, rasa formată în Scoția, la Aberdeen, celebra tocaniță de miel irlandeză sau coastele de vită Tomahawk, adusă tocmai din Australia.

Totul se pregătește în bucătăria deschisă spre zona de living, unde gazdele de la Nordic Grill vor să te simți cât mai bine după o cină savuroasă: șemineu, un colț pentru a asculta muzică și un pic de relaxare pe canapea. Ca acasă!

Pentru că vorbim de țările nordice, restaurantul a inclus în meniu și o varietate de brânzeturi de munte, iar pentru iubitorii de mare numeroase rețete pe bază de pește proaspăt, o varietate de feluri de mâncare de pește provenind din mările reci ale nordului Europei: somon, halibut negru, cod și hering.

Brunch-ul de duminică, care alături de carnea tradițională la grătar, are inclus un bufet dulce și sărat: salate, omlete, supe, șuncă crocantă, cartofi copți, plăcinte de casă, brioșe, iar din pivniță sunt aduse mezelurile. Băuturile sunt din Peninsulă, o colecție de vinuri de calitate superioară din toate regiunile tradiției italiene, capabilă de a satisface cele mai exigente gusturi.

Leave a Comment