Share
Navigație cu funcție de indicare a prețului combustibilului

Navigație cu funcție de indicare a prețului combustibilului

Utilizatorii vor avea acces direct la prețul combustibilului – furnizat de Serviciul Oil Price Information (OPIS) – afișat direct de aplicația auto de navigație Sygic pe ecranul tactil SYNC al vehiculului

Poate nu este cunoscută printre români, însă Sygic oferă sisteme de navigație pentru 150 de milioane de utilizatori la nivel mondial. Compania este din Slovacia, având cartierul general la Bratislava, și a intrat pe piață în 2004. Mobile Wolrd Congress, cel mai mare eveniment anual Tech din Europa, tocmai ce a început de astăzi la Barcelona, iar Sygic s-a prezentat în Catalunia cu navigația care are inclusă o noua funcție, aceea de indicare a prețului combustibilului în timp real, ajutând practic șoferul să estimeze costurile în funcție de traseele pe care le parcurge.

Noua Funcție de indicare a prețurilor combustibilului este disponibilă cu aplicația de navigație auto de top Sygic pentru aplicațiile MirrorLink 1.1., Jaguar și Land Rover InControl și HondaLink App Launcher. Este optimizată pentru a funcționa perfect cu ecranul tactil Ford AppLink al vehiculului prin intermediul tehnologiei Smart Device Link (SDL), motiv  pentru care compania slovacă s-a alăturat constructorului auto american la MWC Barcelona 2017 pentru a prezentat această noutate.  

„Noua funcție de afișare a prețurilor combustibilului va permite utilizatorilor să monitorizeze mai atent consumul de combustibil. Adăugată la aplicația de navigație auto, combină avantajele unui smartphone cu cele ale industriei auto. Veți beneficia de toate caracteristicile, personalizarea și performanța disponibile pe smartphone,” a declarat , Peter Schubert, directorul celor de la Sygic.

Leave a Comment