Share
Legrand a prezentat casa inteligentă controlată prin smartphone

Legrand a prezentat casa inteligentă controlată prin smartphone

Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, a prezentat la Las Vegas cu ocazia Consumer Electronics Show (CES 2017) un nou sistem de videointerfonie controlabil de pe smartphone și sistemul Digital Lighting Management, care permite gestionarea sistemelor de iluminat

Grupul Legrand a prezentat la Las Vegas o nouă soluție de control inteligent al casei conectate. Videointerfon, întrerupătoare, prize de curent, lumini, storuri sau termostate, absolut toate sunt conectate și controlate, local sau de la distanță, fie cu ajutorul unui întrerupător, fie cu un smartphone. Sau pur și simplu prin comenzi vocale.

La CES 2017, Legrand a prezentat noul videointerfon conectat, Classe 300, care se bucură deja de succes în Europa, acesta fiind lansat în octombrie 2016. Videointerfonul le permite utilizatorilor să acționeze (să vadă, să vorbească, să permită accesul) în orice moment, utilizând o tabletă sau un smartphone, prin intermediul aplicației Door Entry, disponibilă gratuit spre descărcare. Pentru ca dispozitivele interconectate să comunice, nu este nevoie doar de rețele de înaltă performanță, ci și de o infrastructură în interiorul clădirilor care să le permită conectarea cu ușurință la aceste rețele.

Despre Legrand

Legrand oferă soluții complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale. Are reprezentanțe în peste 70 țări și își distribuie produsele în peste 180 țări din lumea întreagă.

Compania de origine franceză este prezentă în România de peste 12 ani, timp în care a comercializat, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub următoarele mărci: Legrand, Bticino, Cablofil, Zucchini, Alpes Technologies, Vantage, NuVo, Sarlam, Estap, Minkels, Raritan, IME și C2G.

Leave a Comment