Share
Jucătoarea de tenis Elina Svitolina, ambasador Ulysse Nardin

Jucătoarea de tenis Elina Svitolina, ambasador Ulysse Nardin

Elina Svitolina, locul al 13-lea în clasamentul WTA, a semnat un parteneriat de imagine cu celebra casă de orologerie elveţiană. Ucraineanca a intrat astfel într-o companie selectă, legendarul jucător de baseball Randy Johnson fiind și el ambasador Ulysse Nardin.

Cu siguranță, Elina Svitolina n-a stat prea mult pe gânduri după ce Ulysse Nardin i-a propus acest parteneriat de imagine. Înainte de semnarea contractului, Patrik Hoffmann, CEO Ulysse Nardin a invitat-o pe ucraineancă  să viziteze atelierele de fabricare a ceasurilor din La Chaux-de-Fonds. A urmat ședința foto în care jucătoarea de tenis purta la mână un Ulysse Nardin Lady Marine Chronometer.

„Este o onoare pentru noi să intrăm în parteneriat cu Elina. Istoria Ulysse Nardin, care implică atât dragostea pentru navigație, cât și inovația și precizia fac din acest parteneriat unul învingător. Când am cunoscut-o pe Elina am realizat imediat că spiritul pasiunii și al preciziei este forța din spatele talentului ei extraordinar”, a declarat Patrik Hoffmann, CEO al casei elvețiene de ceasuri

 

 

Ulysse Nardin este o companie elvețiană care produce ceasuri de înaltă calitate încă din 1846. Parte a marelui grup Kering, marca are circa 300 de angajați la atelierele sale din Le Locle și La Chaux-de-Fonds.

 

Lady Marine Chronometer este o piesă animată de Calibrul UN-118 al casei elvețiene. Grație unui design impresionant, ceasul transmite celor din jur că purtătoarea sa este o femeie deșteaptă, frumoasă și cu o carieră încununată cu succes.

Carcasa din oțel inoxidabil sau aur roz de 18 carate a acestei piese definitorii pentru casa Ulysse Nardin are diametrul de 39 mm. Cele două elemente decorative de formă rotundă de la ora 12 și ora 6 scot în evidență rezerva de putere de 60 de ore, respectiv, secundarul. Ceasul este rezistent la presiunea apei până la adâncimi de circa 100 m.

Leave a Comment