Share

ISU „și-a băgat coada” și la Mercedes-Benz

Am fost la lansarea noului Mercedes-Benz Clasa E în România. Fiind o marcă premium, trebuia și un loc pe măsură, „Biavatti Events”, în cartierul Floreasca din București. Este spațiul pe care gazdele noastre l-au caracterizat ca fiind “locul unde evenimentele de lux au o nouă dimensiune, acolo unde fiecare invitat este tratat asemenea unui VIP”. Corect, te simți bine la „Biavatti”, nimic de zis!

După tragedia din clubul „Colectiv”, din toamna anului trecut, normele ISU privind securitatea în cazul unor incendii au băgat spaima printre patronii de cluburi și restaurante. Nimeni sau aproape nimeni nu își mai permite să le ignore. La „Biavatti”, normele ISU s-au aplicat, iar la lansarea noului Mercedes-Benz Clasa E sistemul implementat a funcționat al naibii de repede!

Ce s-a întâmplat? Mașina era ascunsă în spatele unei cortine și aștepta să pătrundă pe scenă pentru a fi arătată jurnaliștilor prezenți. Ca să fie pus în valoare cât mai bine momentul culminant, o mașină de fum, recomandată în general la evenimentele festive și nu numai, a creat efectul de ceață. Atât de tare l-a creat încât în timpul speech-urilor de prezentare, s-a oprit curentul electric! Oamenii au rămas fără sunetul stației de amplificare, dar au continuat, încercând să evite momentul mai puțin plăcut. Mai mult, ne-au invitat să admirăm cu toții luminile și stopurile LED ale Mercedes-ului Clasa E în toată splendoarea lor.

Totul a durat câteva minute, timp în care luminile de la ieșirile de urgență erau aprinse! Bine că nu a funcționat și instalația de stingere cu apă, altfel, ziariștii prezenți ar fi putut vedea live cît de etanș este la nivelul chederelor noul Mercedes-Benz Clasa E!

Cine să fie vinovatul? ISU? Nu, în niciun caz. „Biavatti Events” pentru că are un sistem de prevenire prea sensibil? Sau cei responsabili cu mașina de fum pentru că au abuzat cu gazul lor? În locul celor de la Mercedes-Benz România aș cere ca nota de plată să fie un pic revizuită

Leave a Comment