Share

iStyle Băneasa, în haine noi

Cel mai important magazin Apple Premium Reseller din România, aflat în complexul comercial Băneasa Shopping City, a fost reamenajat, cu o zonă generoasă pentru conceptul Flex Table.

iStyle Băneasa este cel mai mare magazin Apple Premium Reseller din România, având o suprafață de peste 260 metri pătrați. Spațiul a fost reproiectat, iar clienții au acum posibilitatea să vadă și să interacționeze în voie cu produsele Apple, începând de la modelele Apple Watch și continuând cu gama completă de sisteme Mac, dispozitivele iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV, Există și o generoasă zonă Flex Table, destinată serviciilor, un nou punct de service pentru dispozitivele iOS. Au fost amenajate și spații pentru cei care doresc să se convingă de ce merită să-ți cumperi un Apple TV sau noile căști wireless Beats by Dr. Dre, iar pasionații de gadgeturi inteligente au primit și ei o secțiune specială în cadrul magazinul iStyle Băneasa.

Nouățile Apple din showroom-ul iStyle Băneasa:

  • iPhone 7 și 7 Plus, cele mai puternice și inovative modele de iPhone din toate timpurile (noi camere fotografice performante, o gamă cromatică extinsă pentru captarea și reproducerea imaginilor, autonomie sporită, difuzoare stereo captivante, rezistență la apă)
  • Noile sisteme portabile MacBook Pro (mai subțiri, mai ușoare și, în același timp, cele mai puternice din toate timpurile, interfață inovatoare care înlocuiește rândul tradițional de taste funcționale cu un afișaj tactil de calitate Retina, numit Touch Bar)
  • Apple Watch Series 2 (a doua generație a celui mai popular smartwatch din lume, funcții noi pentru fitness și sănătate, rezistență la apă, GPS integrat, afișaj cu vizibilitate sporită în lumina soarelui și un procesor dual core extrem de rapid
  • Apple TV (generația a 4-a) cu telecomandă tactilă și acces la App Store, care aduce pe ecranul mare al televizorului mii de aplicații din categorii precum educație, lifestyle, știri, divertisment și, bineînțeles, jocuri care pot fi testate cu controllerele wireless SteelSeries Nimbus dedicate pentru gaming
  • Noua colecție de căști Beats fără fir, precum PowerBeats 3 și Beats Solo3 Wireless, care includ procesorul Apple W1, Bluetooth Class 1, tehnologie de încărcare Fast Fuel și sunetul inconfundabil pe care fanii din întrega lume îl așteaptă de la produsele Beats.

Ce înseamnă Flex Table

Conceptul Flex Table este un spațiu în care clienții pot beneficia, în baza unei programări prealabile, de următoarele servicii: configurarea inițială a dispozitivului achiziționat (iSTYLE START), transferul informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent (iSTYLE SWITCH), diverse workshopuri și cursuri de instruire (iSTYLE LEARN). Există posibilitatea și a unei sesiuni unu-la-unu, clientul față în față cu un expert Apple (iSTYLE ONE 2 ONE).

Despre iStyle

iSTYLE, cu o vechime de 15 ani la noi, este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, în afara magazinului online, există 8 showroom-uri în care clienții se pot bucura de gama completă de produse Mac, iPhone, iPad, Apple TV și Apple Watch, accesorii și gadgeturi inteligente compatibile.

Leave a Comment