Share

Huawei P9, vârful de gamă al chinezilor, în două noi variante de culori: roșu și albastru

Cel mai premiat smartphone al companiei are acum 6 culori în portofoliu. Noile versiuni, roșu și albastru, vor avea prețuri începând cu 549 de euro.

Huawei a anunțat că smartphone-ul P9 se înnoiește cu două culori, roși și albastru, chinezii inspirându-se după culorile îndrăznețe regăsite în curentul Pop Art al anilor 60’. Asiaticii spun că o dată cu colecțiile 2016/2017 ce vor fi prezentate pe podiumurile de modă, noile variante ale Huawei P9 sunt dedicate celor care definesc trendurile.

Nu sunt două culori simple și fade pentru că lumina oferă reflexii speciale pe carcasa telefonului datorită procesului de finisare și a stratului adițional de lac, adăugat finisajului metalic. Ce au obținut cei de la Huawei? O varietate de efecte vizuale în diferite condiții de iluminare.

“Roșu și albastru reprezintă două extreme vizuale pentru artiști, două caractere diferite și două stări opuse. Roșu este culoarea pasiunii și a focului, care emană încrederea, tinerețea și vitalitatea din lumea modei, în timp ce albastru transmite o eleganță clasică și echilibru. Intersecția dintre roșu și albastru este definită ca fiind întâlnirea focului cu gheața: toată pasiunea și farmecul lumii modei inspirate de o intersecție a acestor elemente”, a explicat Glory Zhang, CMO Huawei Consumer Business Group.

Huawei a introdus în premieră pentru P9 dual camera, sistem care integrează două camere foto de 12 MP. Chinezii au plusat și s-au asociat cu renumitul brand din domeniu Leica Camera AG, iar imaginile realizate sunt de mare calitate pentru că surprind cele mai mici detalii. Un smartphone performant și atunci când lumina este slabă și care dispune și de un autofocus rapid care permite surprinderea oricărui moment.

Chiar dacă mesajul celor de la Huawei prinvind noile culori ale smartphone-ului este îndreptat către lumea modei, P9 roșu sau P9 albastru i-ar putea atrage pe toți cei care își doresc un telefon elegant, deosebit. Pentru mulți dintre clienți, aspectul este prioritar și apoi contează cât de inteligent este telefonul.

Huawei P9 devine acum disponibil în șase variante de culoare: Roșu și Albastru, adăugându-se versiunilor cu care a venit la lansare: Rose Gold, Prestige Gold, Titanium Grey și Mystic Silver. Noile versiuni de culori ale Huawei P9 vor avea prețuri începând de la 549 euro.

Huawei P9_red&blue

 

Leave a Comment