Share
Huawei P 10 și P 10 Plus, smartphone-urile premium chinezești

Huawei P 10 și P 10 Plus, smartphone-urile premium chinezești

Huawei P10 și Huawei P 10 Plus și-au făcut apariția la MWC Barcelona 2017. Dacă Samsung n-a venit cu Galaxy S8, chinezii au luat frișca în Catalunia, prezentându-și modele sale vârf de gamă.

Huawei P 10 și P 10 Plus, “o combinație uimitoare între tehnologie și artă”, spun, cu mândrie, reprezentanții companiei chineze. Cele două smartphone-uri au primit un hardware important și beneficiază de cele mai recente progrese în materie de software. Nu puteai lipsi noile camere Leica, iar Huawei s-a gândit că gamă bogată de culori pentru noile lor telefoane premium n-ar strica.

Acum să le luăm pe rând. Leica Dual-Camera 2.0 pentru Huawei P10 și Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition pot realiza portrete artistice datorită detecției faciale 3D. Huawei P 10 are prima cameră foto frontală Leica din lume (8 megapixeli) cu un senzor nou, mai luminos, și o apertură mai mare, pentru autoportrete uimitoare. Huawei P 10 si Huawei P 10 Plus detecteată automat dacă utilizatorul este singur în selfie-ul său sau alături de mai multe persoane. În cazul în care apar mai multe persoane, trece la modul wide-angle.

Echipa de design Huawei a folosit pentru prima oara în industria smartphone-urilor tehnica de finisare Hyper Diamond-Cut, un plus față de procesul de șlefuire obișnuit. Pentru gama de culori extrem de variată, chinezii au încheiat un parteneriat cu Institutul Pantone Color, liderul global în materie de culoare. Dazzling Blue și culoarea Pantone a anului 2017, Greenery, au fost create de Institutul Pantone Color și optimizate de Huawei, pentru a crea efecte de strălucire intense. Finisajul obținut prin tehnica Hyper Diamond Cut va fi disponibil pentru variantele de culoare Dazzling Blue si Dazzling Gold. Modelele în variantele de culoare Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Black și Prestige Gold, vor fi disponibile cu un finisaj rafinat clasic, iar varianta de culoare Ceramic White va fi disponibilă cu un finisaj de tip high gloss.

Huawei P10 este elegant și subțire, având o grosime de doar 6,98 mm. În comparație cu dispozitivele rivalilor, ale căror camere foto ies în relief, smartphone-ul chinezilor are camera la același nivel cu partea din spate a dispozitivului. Display-ul ambelor modele, de 5,1 inci respectiv 5,5 inci, sunt dotate cu protecție Corning Gorilla Glass 5, în timp ce Huawei P10 Plus dispune de un ecran 2K pentru și mai multe detalii.

Senzorul de amprentă este acum integrat în partea din față a telefonului și ascuns sub sticla unitară. Acesta înlocuiește bara de navigare, ceea ce duce la vizualizarea pe ecran a unei cantități mai mari de informație.

Cu baterii de 3200, respectiv 3750 mAh, Huawei P10 și P10 Plus suportă tehnologia SuperCharge (5V / 4.5A). Tehnologia Huawei SuperCharge include mecanismul de protecție Super Safe 5, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță.

Prețuri

Cele două telefoane vor fi disponibile începând din luna martie. Huawei nu a comunicat însă când cele două smartphone-uri vor ajunge în România

  • HUAWEI P10 64GB + 4GB – 649 euro
  • HUAWEI P10 Plus 64GB + 4GB – 699 euro
  • HUAWEI P10 Plus 128GB + 6GB – 799 euro

Leave a Comment