Share
Huawei Mate 9, androidul cu cameră Leica, premiantul Americii

Huawei Mate 9, androidul cu cameră Leica, premiantul Americii

Huawei Mate 9 a câștigat 8 premii în cadrul CES 2017, publicațiile de top la nivel global din domeniul tehnologiei acordând companiei chineze numeroase distincții importante

Este o mare performanță pentru producătorul chinez care a lansat smartphone-ul Huawei Mate 9 la nivel mondial în luna noiembrie a anului trecut. Acum este disponibil și în Statele Unite ale Americii, Huawei încheind și parteneriate extrem de importante cu Amazon (pentru aplicația Amazon Alexa) și cu Google (pentru platforma Google Daydream).

Huawei a fost premiat cu opt distincții, atât datorită performanțelor, design-ului și camerei foto integrate în noul model, Mate 9, cât și datorită noilor parteneriate cheie.

Specialiștii au premiat la Las Vegas și laptopul cu rol și de tabletă Huawei MateBook cu distincția CES Innovation Award 2017, pentru designul impresionant și performanțele obținute. În plus, Android Authority a desemnat compania Huawei ca fiind Producătorul Anului, datorită dispozitivelor performante lansate și succesului uriaș dobândit în 2016.

Wall Street Journal, una dintre publicațiile de top din lume, considerată ca fiind cel mai citit ziar din Statele Unite ale Americii de către comunitatea de business, a inclus Huawei Mate 9 în topul “Best of CES 2017”. Editorii i-au acordat distincția datorită display-ului, procesorului, tehnologiei SuperCharge, precum și datorită sistemului dual-camera, conceput împreună cu Leica. 

Android Police a acordat smartphone-ului Mate 9 titlul de ‘Best of Smartphones’, datorită integrării aplicației Amazon Alexa, care a pus în evidență device-ul în cadrul CES 2017. BGR a numit modelul Huawei Mate 9 “CES 2017 Winner” datorită display-ului, performanțelor, bateriei și a integrării aplicației Amazon Alexa.

Publicația Chip Chick i-a acordat distincția “Top Pick of CES 2017” pentru debutul său pe piața din Statele Unite ale Americii și a colaborării cu Amazon, Talk Android a premiat telefonul cu titlul de ‘Best of CES 2017’, datorită sistemului dual-camera și puternicului procesor Kirin 960. TechAdvisor/PC Advisor a inclus modelul Mate 9 în clasamentul “Top Picks 2017”, explicând că alegerea s-a datorat și integrării aplicației Amazon Alexa.

TechnoBuffalo a premiat Mate 9 cu “Best of CES 2017” datorită integrării aplicației Amazon Alexa, a puternicului procesor, a bateriei rezistente, precum și a ecranului atrăgător. Techaeris a acordat noului model Huawei distincția “Best of CES 2017”, datorită puternicului procesor Kirin 960, tehnologiei SuperCharge, sistemului dual-camera dezvoltat în colaborare cu Leica și a integrării aplicației Amazon Alexa.

 

Leave a Comment