Share

Halep și compania, elegante și sexy

Jucătoarele de tenis din echipa României pentru Fed Cup, în frunte cu Simona Halep, au făcut senzație la dineul oficial care precede marele meci cu Germania de la Cluj.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru, cele patru jucătoare care alcătuiesc echipa României care va înfrunta Germania în barajul de menținere în grupa mondială pentru Fed Cup, și-au făcut apariția la cina oficială în aplauzele asistenței. Fetele arătau foarte bine în rochiile roșii, destul de scurte, deasupra genunchilor, eclipsându-le total pe nemțoaice, care au venit la Cluj cu Angelique Kerber, numărul trei mondial, cîștigătoarea de anul acesta de la Australian Open.

Germancele au optat pentru un dress code casual, blugi, bluză albă și eșarfă la gât, în timp ce româncele au mers pe mâna designerului Arthur Dinu de la Casa de Modă Marie Ollie. La capitolul “ținute”, România a cîștigat clar în fața puternicei echipe a Germaniei cu un sec 3-0. Mai rămâne ca “tricolorele” să adune primele cele trei victorii care ar păstra România în Grupa Mondială de la Fed Cup. O întîlnire care ar fi putut fi fără probleme finala competiției!

Simona Halep și Angelique Kerber (foto: Radu Pădurean)
Simona Halep și Angelique Kerber (foto: Radu Pădurean)

Se așteaptă o atmosferă incendiară la Cluj, o partidă care se va disputa cu casa închisă, biletele epuizându-se în doar 4 ore.

Mesajul Simonei Halep: Vă mulţumesc că veniţi la meciuri şi că ne susţineţi. Haideţi să batem împreună Germania!

Programul meciurilor:

Sâmbătă, ora 13:00, Dolce Sport

  • Irina Begu – Angelique Kerber
  • Simona Halep – Andrea Petkovici

A doua zi va urma meciul de dublu, unde vom fi reprezentați de Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru, apoi ultimele două jocuri de simplu.

 

Leave a Comment