Share
Guns N’Roses, turneu european în formula de bază

Guns N’Roses, turneu european în formula de bază

Trupa americană de rock Guns N’Roses, care s-a reunit recent după o despărţire de 20 de ani, a anunţat că va realiza un turneu de 18 concerte în Europa în primăvara şi vara anului 2017.

Guns N’Roses s-a reunit anul acesta după ce solistul Axl Rose şi chitaristul Slash au renunțat la ambițiile personale. Cei doi nu au mai cântat împreună din anul 1993. Turneul european va începe în Irlanda, la Dublin, pe 27 mai şi se va încheia la Tel Aviv la 15 iulie. Vor concerta de asemenea pe arena pariziană “Stade de France” la data de 7 iulie anul viitor.

Ulterior, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii vor avea loc 16 reprezentaţii, turneul mondial încheindu-se în America de Nord, mai exact în Canada, pe 8 septembrie.

Legendara trupa americană a încheiat săptămâna trecută o serie de concerte în America de Sud. La începutul anului viitor, legendarii rockeri vor concerta în Japonia, Noua-Zeelandă, Australia, Singapore, Thailanda şi Emiratele Arabe Unite.

Guns N’Roses a cunoscut  succesul mondial la sfârşitul anilor ’80, fascinând fanii cu vocea inegalabilă a lui Axl Rose şi degetele de aur ale chitaristului Slash. Însă tensiunile dintre cei doi au dus la separarea trupei în 1993. Spre deliciul fanilor, trupa s-a reunit în aprilie anul acesta la festivalul Coachella, din California. Albumul lor „Appetite for Destruction”, lansat în 1987, rămâne cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor.

  • 18 concerte va susține anul viitor în Europa celebra trupă americană Guns N’Roses

Leave a Comment