Share
Frigiderul Samsung Family Hub 2.0 pare că vine din serialul Star Treck

Frigiderul Samsung Family Hub 2.0 pare că vine din serialul Star Treck

Samsung a prezentat la CES 2017, Las Vegas, cel mai nou frigider, Family Hub 2.0. Un frigider care interacționează cu membrii familiei. Utilizatorii lui pot vedea ce produse alimentare sunt pe terminate cu ajutorul unor camere interne. Imagini cu acele produse pot fi adăugate în lista de cumpărături și comandate direct prin aplicația Groceries, by Master Card. În plus, aplicația Recipes, ce aparține AllRecipes, oferă posibilitatea de a citi mai ușor o rețetă sau de a mări textul acesteia, pentru ca utilizatorii să poată face în bucătărie mai multe lucruri, în același timp, dar și pentru a avea acces la rețete din diverse țări ale lumii.

Un frigider care cel puțin pe la noi pare un moft. Family Hub 2.0 uimește în continuare. Cum spuneam, comunică cu familia. Membrii acesteia își pot crea propriile profiluri, folosind avatare sau poze personale. Cu un ecran LED tactil de 21,5 inci, care servește drept buletin digital interactiv, membrii familiei pot distribui fotografii, pot accesa calendare actualizate, pot scrie de mână și posta memo-uri în timp real, de oriunde ar fi, prin profilurile lor și prin aplicația Family Hub de pe smartphone-urile lor, compatibile cu sistemele Android și iOS.

Frigiderul lui Samsung Family Hub 2.0, dincolo de rolul pentru care a fost achiziționat, le permite stăpânilor săi să inițieze comenzi vocale pentru a afla cum este vremea sau cât este ceasul, pot adăuga produse pe lista de cumpărături și apoi cumpăra online alimentele de care au nevoie, pot administra diverse liste, precum și activitățile programate în calendar.

Samsung colaborează cu Grubhub, Nomiku, Glympse, Ring, Spotify și iHeartRadio. În Europa, poți cumpăra online de la băcănii precum Eataly sau Lidl, iar cele mai importante știri ale zilei sunt oferite prin aplicația upday, de la Morning Brief.

N-am aflat cât de bun este frigiderul în ceea ce privește calitățile sale de bază. La câte face, probabil că Samsung Family Hub 2.0 stă bine și la “No frost”, deci nu îngheață alimentele, nu e zgomotos și nu fură mult curent. Nu știm cât costă, dar, cu siguranță, la câte face, ultima fiță tehnologică să plătește pe măsură!

Leave a Comment