Doze curate pentru Tuborg, protejate de o folie de aluminiu
Permalink

Doze curate pentru Tuborg, protejate de o folie de aluminiu

O folie de protecție din aluminiu, pe deasupra și 100% reciclabilă, îi asigură pe consumatorii de bere Tuborg că pot bea direct din cutie fără să mai fie…

Continue Reading →

Cea mai scumpă brânză din lume este produsă în Serbia: 1.260 euro/kg
Permalink

Cea mai scumpă brânză din lume este produsă în Serbia: 1.260 euro/kg

O fermă din rezervaţia naturală Zasavica, la vest de Belgrad, păstrează secretul reţetei celei mai scumpe brânze din lume. Preţul acestei specialităţi preparate din lapte de măgăriţă poate…

Continue Reading →

Noutatea de la Skol! Berea blondă nepasteurizată!
Permalink

Noutatea de la Skol! Berea blondă nepasteurizată!

Berea nepasteurizată este produsă după o rețetă proprie, fără tratare termică și are un termen de prospețime de 12 săptămâni.

Continue Reading →

A treia ediţie Burgerfest a început astăzi la Verde Stop
Permalink

A treia ediţie Burgerfest a început astăzi la Verde Stop

Cea de a treia ediţie a Burgerfest începe vineri şi se va desfăşura până pe 21 mai, la Verde Stop, în Bucureşti, ocazie cu care vor urca pe…

Continue Reading →

Starbucks aduce vara mai aproape cu noile băuturi reci
Permalink

Starbucks aduce vara mai aproape cu noile băuturi reci

Cold Brew și Cold Brew Vanilla Sweet Cream, Black Mocha & White Mocha Frappuccino sunt câteva dintre propunerile celor de la Starbucks.

Continue Reading →

Rally Cooking Show la Transilvania Rally 2017
Permalink

Rally Cooking Show la Transilvania Rally 2017

Chef Adi Hădean le-a cerut piloților să gătească "Friptură de Turda cu varză", un preparat specific Ardealului: cotlet încins în untură încinsă bine, cu foc iute.

Continue Reading →

Somonul, lider de piață la vânzări în România
Permalink

Somonul, lider de piață la vânzări în România

Somonul și macroul conduc topul în ceea ce privește preferințele românilor în materie de pește. Anul trecut s-a înregistrat o creștere de 5% față de 2015. Clasamentul la…

Continue Reading →

Nordic Grill, steakhouse-ul nordicilor
Permalink

Nordic Grill, steakhouse-ul nordicilor

Milano, metropola Lombardiei, are chiar în inima orașului un restaurant steakhouse tipic pentru țările nordice. O întâlnire între bucătărie și designl, locul ideal pentru a te simți relaxat…

Continue Reading →

Penfolds Grange Imperial: 130.000 de euro pentru șase litri de vin
Permalink

Penfolds Grange Imperial: 130.000 de euro pentru șase litri de vin

Unul dintre cei mai mari producători australieni de vin a decis să comercializeze o ediție limitată cu un preț demn de șeicii arabi. Destinată cadourilor sau altor ocazii…

Continue Reading →

Ultima fiță de Chef din Polonia: înghețată de hrean, cod din Atlantic și ulei de mărar
Permalink

Ultima fiță de Chef din Polonia: înghețată de hrean, cod din Atlantic și ulei de mărar

Am fost în Polonia, la Varșovia. Un oraș interesant, curat, civilizat, cu centru vechi, dar și cu zgârie-nori, un fel de Frankfurt al Europei Centrale. La 37 de…

Continue Reading →