Share
De ce este Samsung Galaxy S8 cel mai scump telefon de pe piață

De ce este Samsung Galaxy S8 cel mai scump telefon de pe piață

În România, un Samsung Galaxy S8 are un preț de 790 de euro. Un smartphone care a plecat din start cu un preț piperat, costul fabricării unui S8 fiind de 307,5 dolari.

Smartphone-urile premium Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ tocmai ce s-au lansat pe piața românească. Toate magazinele au comunicat prețurile lor și, cum era de așteptat, au scorul cel mai mare. Un S8 normal costă în medie 3.600 de lei la liber, indiferent dacă vorbim de Orange, Digi Mobil sau Telekom. Vodafone vine cu o ofertă pentru el, prețul lui fiind un pic mai mic: 3.445 lei. Samsung Galaxy S8+ ridică și mai mult ștacheta: 4.000 de lei!

Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile în culorile Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver.

Costul fabricării unui Galaxy S8 este de 307,5 dolari, iar prețul de pornire pentru același dispozitiv începe de la 720 de dolari, aici fiind incluse toate costurile pe care le-au suportat coreenii pentru produsul lor. Asiaticii mizează totul pe această carte, una riscantă. Au venit cu un produs scump, dar extrem de performant, în condițiile în care Samsung tocmai încearcă să-și revină după dezastrul economic Galaxy Note 7, ale căror baterii s-au încins atât de tare până au luat foc.

Cele mai importante lucruri despre Samung Galaxy S8

1. Nu mai are butonul „Home”, iar ecranul a devenit acum mai mare. Senzorul de amprentă s-a mutat pe spatele terminalului. Dacă până acum, ecranul curbat îl găseam doar la S7 Edge, acum și S8 a împrumutat această caracteristică marca Samsung.

2. Scanner de iris. Aici, Samsung a lovit bine de tot, chiar dacă primii care au lansat această tehnologie de deblocare a telefonului au fost cei de la Fujitsu acum doi ani.

3. Telefon cu jack. Samsung nu a renunţat la jack-ul de 3.5mm, un fapt lăudabil în comparație cu cei de la Apple care, atunci când au lansat iPhone 7, s-au prezentat fără acest jack.

4. S8 oferă un generos ecran de 5.8 inch, în timp ce S8+ are o diagonală de 6,2 inch

5. Bateria lui Samsung Galaxy S8 are 3,000mAh

6. Samsung S8 poate fi deblocat cu funcția de recunoaștere facială.

7. Telefonul celor de la Samsung oferă funcția de încărcare rapidă și încărcare wireless. Mai mult, aproape toate mașinile de ultimă generație oferă această tehnologie clienților săi. Obligatoriu este să ai ultimele generații de Samsung Galaxy.

8. Ecranul Infinity Display ce oferă o experiență de vizionare fără precedent

9. Designul ergonomic, fără butoane sau margini dure, asigură utilizarea ușoară a smartphone-urilor Galaxy S8

10. Smartphone-ul este acoperit de sticlă Corning Gorilla Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate

11. Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7 cu funcția smart autofocus

12. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel oferă rezultate spectaculoase chiar și în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur

13. Samsung DeX transformă smartphone-ul într-un desktop, oferind o experiență sigură de tip desktop

Leave a Comment