Share
De ce e mai inteligent noul Samsung Galaxy S8 față de actualul iPhone

De ce e mai inteligent noul Samsung Galaxy S8 față de actualul iPhone

Samsung a lansat Galaxy S8, noul vârf de lance în materie de smartphone-uri, coreenii aruncând practic mănușa americanilor de la Apple. Răspunsul din California îl vom avea la toamnă, atunci când vom vedea dacă noul iPhone 8 se ridică la nivelul lui S8.

Samsung Galaxy S8 tocmai ce s-a lansat în toată lumea! Coreenii au așteptat să treacă regalul tehnologic de la MWC din februarie de la Barcelona, acolo unde de obicei arătau, ca toți ceilalți, ultimele creații. Aveau nevoie de toată atenția pentru noul lor smartphone, așa cum face Apple dintotdeauna în fiecare toamnă. Știau că au ce să arate, așa că au așteptat, iar acum toată lumea vorbește despre Galaxy S8.

1. S8 nu mai are butonul „Home”, iar ecranul a devenit acum mai mare. Senzorul de amprentă s-a mutat pe spatele terminalului. Dacă până acum, ecranul curbat îl găseam doar la S7 Edge, acum și S8 a împrumutat această caracteristică marca Samsung.

2. Scanner de iris. Aici, Samsung a lovit bine de tot, chiar dacă primii care au lansat această tehnologie de deblocare a telefonului au fost cei de la Fujitsu acum doi ani.

3. Telefon cu jack. Samsung nu a renunţat la jack-ul de 3.5mm, un fapt lăudabil în comparație cu cei de la Apple care, atunci când au lansat iPhone 7, s-au prezentat fără acest jack. O țigăneală din partea producătorului american care te obligă să-ți cumperi un adaptor pentru a folosi orice fel de căști audio.

4. S8 oferă un generos ecran de 5.8 inch. Actualul iPhone 7 are un ecran de 4.7 inch. Primul are un display Super AMOLED, în timp ce smartphone-ul celor de la Apple folosește LCD-ul. Avantaj Samsung pentru că redarea culorilor va fi mai aproape de realitate.

5. Bateria lui Samsung Galaxy S8 are 3,000mAh, iar iPhone 7 doar 1,960mAh. E clar care dintre ele rezistă mai mult.

6. Samsung S8 poate fi deblocat cu funcția de recunoaștere facială. Trebuie doar să-ți faci un selfie.

7. Telefonul celor de la Samsung oferă funcția de încărcare rapidă și încărcare wireless. Mai mult, aproape toate mașinile de ultimă generație oferă această tehnologie clienților săi. Obligatoriu este să ai ultimele generații de Samsung Galaxy. Pe cei de la Apple se pare că nu-i interesează acest aspect!

Leave a Comment