Share
BurgerFest, între 13 și 15 mai la București

BurgerFest, între 13 și 15 mai la București

Vă plac burgerii? Credeți că aveți și priceperea necesară de a prepara unul memorabil? Atunci aveți toate motivele să participați la BurgerFest.

Delicatese culinare şi experienţe gastronomice, concerte, jocuri şi concursuri sunt ingredientele cu care sunt aşteptaţi bucureştenii la cea de-a doua ediţie a BurgerFest, festival care va avea loc în perioada 13-15 mai la Verde Stop, în zona Barbu Văcărescu (spaţiu conex fostului loc de evenimente Zone Arena).

Conform organizatorilor, pe scena festivalului vor urca trupele româneşti ROA (Rise Of Artificial), Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks, Jurjak, Basska şi Temple Invisible, iar muzica de ambianţă va fi asigurată de trei DJ: NotSoCommonDJ, The Basstard şi Bully.

În cadrul celei de-a doua ediţii a BurgerFest va fi premiat şi „Cel mai bun burger”, cea mai delicioasă creație a restaurantelor care vor fi prezente la festival. Juriul competiţiei va fi format din persoane relevante din domeniul culinar, ale căror realizări îi recomandă ca buni judecători pentru asemenea preparate, informează organizatorii.

Competiţia „Cel mai bun burger” se va desfăşura şi la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine, având ocazia să-şi arate talentele. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanţi ai localurilor prezente în competiţia dedicată profesioniştilor.

Înscrierile pentru această categorie pot fi făcute trimiţând un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com care să conţină date personale, o fotografie a concurentului şi câteva cuvinte în care să arate de ce crede că prepară cel mai bun burger. Locurile sunt limitate la 20 persoane, iar termenul maxim de înscriere este 5 mai.

Accesul la BurgerFest costă 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Biletele se vor pune în vânzare în reţelele eventim.ro şi iabilet.ro. Organizatorii pun la dispoziţia publicului şi o promoţie Early Bird, astfel încât, până pe 5 mai, abonamentele vor avea preţul de 29 de lei.

Leave a Comment