Share
Black Friday: 250 de branduri de top cu reduceri de până la 70% și livrare gratuită

Black Friday: 250 de branduri de top cu reduceri de până la 70% și livrare gratuită

În magazinul de fashion online answear.ro, peste 30.000 de produse de la 250 de branduri de top se pregătesc să se accesorizeze cu reduceri de până la 70% și livrare gratuită.

În perioada 18-27 noiembrie, peste 30.000 de produse de la 250 de branduri internaționale de top vor fi disponibile tuturor celor care își doresc ca de Black Friday să investească în piese calitative, dar și în trend de la branduri precum: Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, adidas Originals, UGG, New Balance, Pepe Jeans, Diesel, Mango și multe altele. În plus, Answear.ro vine în întâmpinarea dorințelor clienților săi păstrând livrarea gratuită pe toată durata campaniei.
Answear.ro se află la cea de-a doua ediție de Black Friday, prima ediție aproape suprapunându-se cu lansarea Answear pe piața din România. Rezultatele primei ediții au fost foarte satisfăcătoare, trendul crescător fiind foarte pronunțat în special în condițiile lansării Answear printr-un eveniment special.

answear_raluca_radu

La un an de experiență pe piața din România, după ce preferințele clienților au fost bine definite, abia așteptăm să începem campania de Black Friday pe Answear.ro. Și pentru că suntem un magazin multibrand de top, dorim să oferim clienților noștri reduceri substanțiale chiar la brandurile lor preferate. La Answear.ro campania Black Friday va dura 10 zile, timp în care vom avea o selecție de peste 30.000 de produse, din care clienții vor putea alege. Vom avea reduceri la aproape toată colecția toamnă- iarnă, la brandurile lor preferate de la cele mai noi cool modele de New Balance și Adidas Originals până la piese premium de la Tommy Hilfiger, UGG, Calvin Klein Jeans. Ne dorim ca utilizatorii să poată comanda liniștiți produsele dorite, fără grabă, motiv pentru care am suplimentat stocurile, iar campania va dura 10 zile. În plus, păstrăm livrarea gratuită pe toată durata campaniei”, a declarat Raluca Radu, Country Manager Answear.ro

Reducerile din campania de Black Friday vor fi de până la 70%, la produse între 6 lei și 4800 lei, iar accentul va fi pus bineințeles pe produsele de sezon, din colecțiile noi.

Deoarece de Black Friday în zona de fashion întâlnim fenomenul de supraconsum, sfătuim clienții answear.ro să investească în piese calitative, pe care le pot purta mai mult de jumătate de sezon și pentru care, achiziția lor la preț întreg ar fi mai dificilă.” a mai declarat Raluca Radu.

În primele zile de Black Friday, Answear.ro estimează un număr de peste 700 de comenzi înregistrate, urmând ca în următoarea săptămână de Black Friday, media să se așeze la undeva peste 400 de comenzi. Cele mai cumpărate produse se preconizează a fi rochiile, respectiv cămășile în cazul bărbatilor, ghetele și cizmele de iarnă, gecile de iarnă, dar și echipamentul sport casual de la branduri precum Under Armour, Superdry, Nike, adidas, New Balance sau Reebok.

Answear este un retailer multibrand fondat în Polonia, în continuă ascensiune pe toate pieţele în care este prezent (Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina și România). În 2015 Answear a fost lansat oficial și pe piața din România. În oferta magazinului online se regăsesc produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 250 branduri internaționale de top. Printre acestea se numără și mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci medium-high (UGG, Pepe Jeans, Marco O’Polo, Diesel, Trusardi, Lacoste, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).

answear_1

Leave a Comment