Share
Adidas UltraBOOST X pentru glezne fine

Adidas UltraBOOST X pentru glezne fine

Noii pantofii UltraBOOST X sunt creaţi special să se potrivească piciorului femeii care îi încalță si să-i ofere acesteia cea mai frumoasă experienţă de alergare.

Compaia germană de echipament sportiv a lansat cea mai nouă variantă, Adidas UltraBOOST X, pantofi care reflectă mişcările naturale ale piciorului din timpul alergării. S-a folosit sistemul ARAMIS, o tehnologie de monitorizare și care analizează în detaliu mişcările corpului pentru a vizualiza exact punctele în care piciorul femeii are nevoie de mai mult suport şi spaţiu pentru a se mişca cât mai natural posibil.

Pantoful are o formă arcuită distinctivă, iar conturul călcâiului este mai îngust, fiind adaptat special pentru femei, tocmai pentru susţinerea piciorului și libertatea de mişcare în timpul alergării. Primeknit, materialul ce înveleşte complet arcul piciorului pentru mai mult suport si lasă vârful flexibil și lejer, permite ventilația piciorului. Spuma BOOST se întinde pe întreaga suprafaţă a tălpii şi oferă cel mai bun retur de energie din întreaga industrie (așa zice adidas), păstrându-și proprietățile la orice temperatură. Stratul subțire din cauciuc Continental învelește suprafaţa exterioară a tălpii și oferă mobilitate piciorului.

„Am adaptat cea mai performantă tehnologie a pantofului UltraBOOST pentru nevoile femeilor, livrând astfel cel mai inovator şi performant pantof de alergare cu o silueta ce a influențat industria alergării”, a spus Andre Maestrini, director general adidas Running.

Împreună cu pantoful UltraBOOST X, Adidas a lansat și echipamentul pentru alergare, ce include un tricou Primeknit, pantaloni scurţi, vestă şi colanţi.

  • Pantofii Adidas UltraBOOST X vor fi disponibili în magazinele adidas și vor costa 819 lei, iar echipamentele textile pleacă de la un preț  214 lei

Leave a Comment